Acces gratuit la prima zi din DreamHack 2015- Cluj Napoca

Buna seara!

Asta nu pare a fi o postare uzuala de a mea. DAR. Voi face primul meu concurs, pentru voi, chiar aici, pe blog.

Stiti ca in ultimele zile tot vorbeam desprr festivalul DreamHack 2015 ce va avea loc la Cluj incepand din data de 29 Octombrie pana in 1 Noiembrie, la Sala Polivalenta.

Asa, deeeci, concursul! PREMIUL va consta intr-o bratara ce va ofera accesul gratuit pentru prima zi a festivalului DreamHack! Eu va voi pune o intrebare (un castigator/ o singura intrebare deoarece voi pune mai multe intrebari asadar mai multi oameni vor avea sansa de a castiga! In fiecare zi voi pune o noua intrebare pana in 20 Octombrie.

Regulamentul de participare mai jos!

Nota:* Pentru participare, lasa un comentariu la aceasta postare cu numarul intrebarii dupa care veti scrie raspunsul intrebarii*.

Siii, start! Castigatorii vor fi contactati pe mail-ul comentariului.

 1. Cine organizeaza DreamHack Cluj-Napoca 2015? Castigator: Ionut.
 2. Cine compune juriul PGL Cosplay Open? Castigator: Andri.
 3. Care este suma totala a premiilor oferite la Conventia Cosplay de la DreamHack Cluj-Napoca 2015? Castigator: Florin.
 4. Care este numele complet si corect al celui mai mare festival digital din Romania, găzduit de Cluj? Castigator: Mihai.
 5. Ce inseamna BYOC la DreamHack Cluj-Napoca 2015 si ce poti face acolo? Castigator: smeceru
 6. Care este valoarea premiilor turneului Major de CS:GO? Castigator: Norby.

Continuarea concursului aici: FACEBOOK.

 1.                                             

Organizarea concursului

  1. Organizatorul concursului „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este blogul https://vladvaida.com/
  2. Toate obligațiile privind desfășurarea concurului revine exclusiv organizatorului.
  3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
  4. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul https://vladvaida.com/
  5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
  6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, organizator DreamHack Cluj-Napoca 2015.

  Durata concursului

  Concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” se desfășoară în perioada 12-20 octombrie 2015.

  Modul de desfășurare a concursului

  Organizatorul Vlad Vaida va publica întrebări pe tema DreamHack Cluj-Napoca 2015 pe websitee-ul https://vladvaida.com/ și/sau pe pagina de social media facebook.com/… iar participanții trebuie să răspundă corect. Dacă sunt mai multe răspunsuri corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind aplicatia https://www.random.org/.

 1. Câștigătorul va fi anunțat pe website-ul organizatorului https://vladvaida.com/ și/sau pe pagina de social media facebook.com/….

Premiile și modalitatea de acordare

 1. Premiile constau în brățară de acces pentru joi 29, octombrie, prima zi a festivalului DreamHack Cluj-Napoca 2015, care se desfășoară între 29 octombrie -1 noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
 2. Un participant are dreptul la un singur premiu, chiar dacă a oferit mai multe răspunsuri corecte.
 3. Pentru a intra în posesia premiului , câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail ………….. (completază tu).
 4. Premiul va fi ridicat de la …………..
 5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Dreptul de participare

 1. Concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România.
 2. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
 3. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.