Semnalizarea constructiei, lucrul ce se face DUPA ce exista o victima.

Deci, era, cu aproximatie. Ziua de luni, ora 10:15 in orasul Cluj-Napoca. Am fost afara, sa ma plimb, sa imi limpezesc mintea. Majoritatea dintre noi asculta muzica la casti, fara sa se gandeasca la faptul ca ar putea pica caramizi de pe cladiri.

Eram pe strada “Fabricii”, ca sa fiu mai exact, undeva intre numarul 60-68 (Inainte de pod, intersectia ce merge spre Clujana). Este un santier acolo, in acest moment. E ok, nu ma deranjeaza.

Acoperisul cladirii era acoperit si era un risc foarte mare sa treci pe langa cladire deoarece NU era un santier sigur. Ca nu era, nu era, ca hai, nu e santier degeaba. Oricum, ca sa va explic mai explicit, un muncitor a inceput sa strige de zor la mine (nu l-am auzit din prima, ca doar aveam casti). Urmatoarele replici sunt dedus spuse de acel om, doar injuraturile le-am auzit, sincer. Eu cred ca era beat deoarece nu spunea nimic clar.

-Mai copile ******, de ce mergi pe acolo? Nu vezi ca se lucreaza?

-“Pai si nu ar trebui sa fie semnalizat tot trotuarul?”

-Ce semnalizat iti trebe? Nu vezi ca acolo sus e semnalizat?”

-Cum adica? De ce nu semnalizati tot trotuarul nu sa plantati 2 caramizi legate de o sfoara rosie?

-Dute in treaba ta.

-Banuiesc ca semnalizarea se va face dupa ce omorati pe cineva?

Deci, trotuarul are 4 laturi (Partea cu pricina), o parte laterala e ocupata de cladire deci raman 3 parti libere. 2 Mici (capetele) si inca una laterala. PARTEA SEMNALIZATA a fost capatul din directia opusa de unde am intrat eu pe trotuar. Asta e semnalizare legala? Daca mai sunt si acolo maine, va aduc poze.