Inceputul Meu In Ale Sportului – #10ani

Totul a inceput cu un click, sincer. 

Eram sedentar pana in maduva oaselor si totusi, inainte cu o seara m-am pus la culcare fara sa stiu ca in urmatoarea zi, aveam sa imi schimb viata la 180 de grade.

Totul a inceput cu un click, sincer.

Am inceput si eu ceva accesibil siii foarte simplu — alergatul! Ce poate fi greu? Doar mergi intr-un pas mult mai alert hahaha.

Dar de la un moment dat, mi-am dorit sa trec la urmatorul nivel. Cand incepi o noua activitate, te vei dezvolta pe parcurs, clar. Eu dintr-o data voiam sa ma simt mult mai ‘oficial’ si m-am dus asadar sa imi cumpar echipament de alergat.

Era un pic scary pentru nu stiam neaparat ce inseamna ‘echipament de alergat’, stiam doar ca vreau. Nu stiam de unde, nu stiam ce papuci, ce pantaloni… si o chestie ce m-a bulversat si mai tare a fost cand am aflat de papucii ce te pot accidenta pentru simplul fapt ca nu sunt ‘designed’ pentru alergat.

M-am dus in Decathlon, mi s-a parut ca acest magazin ar fi decizia cea mai buna deoarece era singurul din oras ce avea o varietate atat de mare de produse (si inca e) plus ca nu stiam mai niciun magazin de specialitate, inafara de acesta.

Ajuns la magazin, din nou, nu stiam ce vreau. Si nici macar nu stiam ca exista atat de multe sporturi pana sa vad cate raioane are Decathlon, fiecare pentru un activitate anume. Experienta mea in magazina fost foarte chill, pentru ca erau foarte bine aranjate si stiam ce si de unde sa iau.

Photo 10-10-2019, 23 21 13

Mi-am luat eu pantalonasii mei frumosi, papuceii si tricoasul. (nu stiu de ce am folosit diminutive).

Zis si facut Vlade. Avem echipament de alergat. Dar stii ce? – mie imi cam trage cu ochiul si echipamentul de la raionul fitness, ce ar fi sa trag eu un ochi pe acolo?

Eh, normal, astfel am ajuns sa cutreier 100% din Decathlon si sa ma cadorisesc cu chestiute ce aveau sa imi schimbe, iar, putin, viata asta.

Practic, la Decathlon, am aflat, am vazut, am explorat si am incercat! Intrasem ca ‘alergator’ sau un wanna-be alergator, si am iesit un om cu perspectiva mai larga asupra sportului si cu dorinte noi!

Decathlon face 10 ani! De 10 ani suntem parteneri sportivi – de 10 ani face sportul accesibil tuturor. 

 La Multi Ani, Decathlon

Pe langa asta, cu ocazia aniversarii lor, pe pagina lor de Facebook (click aici pentru redirect) vei gasi un giveaway foarte interesant cu o bicicleta MTB 😉

Ps: Faceti tort cu zahar, gen?